Clubgebouw Panderhorst

Het nieuwe clubgebouw Panderhorst is gebouwd in 2012. Panderhorst is een drijvende ark met een moderne en landelijke uitstraling en het ligt aan een mooi groot stuk terrein, tussen de weilanden. Er is een ruim grasveld aanwezig, waar ook op gekampeerd kan worden met tenten.

Het clubgebouw verhuren we voor o.a. feestjes, partijen, weekendjes en kampen, mits dit buiten de opkomsttijden valt van de speltakken. Onze speltakken maken gebruik van het gebouw op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagochtend (en zaterdagmiddag tijdens de wintermaanden) . In de schoolvakanties kan het zijn, dat het gebouw wel beschikbaar is. In het gebouw zijn voldoende tafels, banken en stoelen aanwezig. Er is een keuken met basisinrichting en een doorgeefluik naar de grote zaal. De toiletruimte heeft 2 toiletten en een enkele douche.

Voor meer informatie: info@scoutingabcoude.nl

Groepstent

Er worden tenten verhuurd door de scouting. De groepstenten van 5 bij 10 meter worden opgezet en afgebroken op locatie.

Ook deze kan worden opgezet naast clubgebouw Panderhorst!

Kijk bij Tarieven voor meer informatie over de tenten.