7 maart 2016

Ahoy krijgt nieuwe schoeiing!

Al jaren lang is het eiland ahoy het zeeverkenners eiland van scouting Abcoude.
Elke zaterdag komen veel leden met de lelyvlets vanuit haven winkeloord met veel plezier er naar toe. Onderhoud van dat eiland vraagt grote aandacht! Ook dit keer is het scouting Abcoude weer gelukt om de sponsoren te vinden en de  financiering rond te krijgen om het eiland op de juiste manier weer op te knappen.  Onder anderen is door het rabobankfonds het nu mogelijk gemaakt dat er een nieuwe schoeiing komt om er weer 10 tot 15 jaar tegenaan te gaan. Met een goede samenwerking en communicatie met de heer van Vliet waarvan we het eiland huren wordt het eiland weer een mooi en veilig verblijf voor de zeeverkenners.

Kijk voor enkele foto's in het fotoalbum!