21 mei 2016

Geslaagde Country Fair

Zaterdag 21 mei organiseerde Scouting Abcoude een Country Fair op het “Schapenweitje” van Abcoude. Op deze prachtige dag werd de country Fair goed bezocht. Ruim 250 kinderen kwamen de activiteiten doen die door de vrijwilligers van Scouting Abcoude waren neer gezet. Zo waren er verschillende activiteiten te doen; schminken, een luchtkussen, een pionierbaan, blikgooien, knopen en marshmallows bakken op een kampvuur. Restaurant Jess was aanwezig voor een hapje en drankje.

Ook was er, om het uur, een loterij met veel prijzen die we te danken hadden aan winkeliers/ondernemers uit ons eigen dorp. Prijzen als dinercheques, producten en waardebonnen waren te winnen. De opbrengst van deze dag zal besteed worden aan een nieuwe kampvuurkuil op het Scouting terrein van Panderhorst.

Deze dag zou niet mogelijk geweest zijn, zonder de sponsoring van winkeliers en ondernemers uit het dorp en de vrijwilligers van Scouting Abcoude. Bij deze, bedankt voor jullie hulp/bijdrage.