28 mei 2016

Kaderweekend weer een succes

Voor de tweede keer werd er voor Scouting Abcoude een kaderweekend georganiseerd. Dit jaar bij “de Scoutinggroep van Cees” in Haarlem. Een actief, educatief, maar vooral gezellig weekend voor alle leiding, bestuur en STAMleden.

Zaterdagmiddag werd het weekend geopend met een actief schoenenspel.'s Middags was er tijd voor 3 verschillende workshops; EHBO, "Wat als”…? stellingen! & vuur maken. Na dit educatieve deel van het weekend was het tijd voor de BBQ, alle kaderleden werden zo bedankt voor hun inzet van het afgelopen seizoen! Nadat de buiken weer volgegeten waren werd er een zeer leuke en afwisselende techniekentocht in het bos van Haarlem gelopen. De avond werd afgesloten met een “Hoe overleef ik een quiz?”, en een kampvuur.

Zondagmorgen, de een wat brakker dan de ander, hebben we heerlijk met elkaar ontbeten. Met daarna al snel een workshop “programma maken”, waarbij in groepjes serieuze programma’s voor de opkomsten bedacht werden. We sloten het weekend af met een creatief-tintje. Er konden dasringen gemaakt worden of er kon in het klein gepionierd worden.  Het was een geslaagd weekend! Nieuwsgierig geworden naar de foto's? Bekijk dan de foto's in ons fotoalbum.