4 maart 2017

iScout

Zaterdag 4 maart heeft Scouting Abcoude alwwer voor de tweede keer meegedaan aan de iScout. De avond begon om 19.00 met het maken van de groepsfoto, daarna zijn er in groepjes opdrachten gedaan. Er waren veel leuke opdrachten zoals: Een "America First, Scouting Second" filmpje maken of een straatrace houden. Maar ook kleinere opdrachten zoals onder een stoel door klimmen zonder de grond te raken of het iScoutlogo maken met telefoons. Er was ook nog een opdracht, waar we nog steeds wat aan hebben, namelijk een hangbrug maken. Hij hangt in de toren en de scouting heeft er nog steeds plezier van. Ook hebben we vlak voor het einde van de wedstrijd nog een bushokje in elkaar gezet. Nadat om 23.00 de tijd helemaal om was hebben we nog een uur op de uitslag gewacht. Om 00.00 kwam de uitslag online met een mooi resultaat. Scouting Abcoude is 134ste van de 400 geworden.

Door Annelies & Jet (Scouts)