21 april 2018

Reunie-feest!

Beste oud(kader-)leden,

Het is je natuurlijk niet ontgaan, we zitten nog steeds middenin ons jubileumseizoen.

65 jaar Pandergroep Scouting Abcoude!

Daar hoort ook een feest bij. Ben jij lid, leiding of oudlid of oudleiding geweest, dan ben jij van harte welkom. Het feest is voor iedereen die nu, maar ook vroeger lid of leiding was van Scouting Abcoude.

Om een goed beeld te krijgen van hoeveel personen er op dit (besloten) feest komen willen we van jou weten of je er ook bij bent. Meld je aan en je krijgt twee consumptiebonnen gratis bij de entree. De drankjes zijn 1 euro.

Laat je omgeving weten dat Scouting Abcoude feest viert, zodat diegene die ook ooit verbonden was aan onze club ook zich kan opgeven!

Wanneer:                           zaterdag 21 april 2018

Waar:                                 Panderhorst

Hoe laat:                             20 : 00 uur

Aanmelden:                      info@scoutingabcoude.nl of via Facebook

Parkeren:           NIET rondom Panderhorst, vanaf de Paulusschool zal er met auto’s heen en weer                                 gereden worden. Of kom op de fiets!!

Heeft u vragen? info@scoutingabcoude.nl

Met vriendelijke groeten,