25 mei 2013

Groepsweekend 2013

Scouting Abcoude op groepsweekend

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei heeft Scouting Abcoude haar vierde groepsweekend gehouden. Op vrijdagavond 24 mei begon het weekend al voor leiding, STAMleden en bestuur en op zaterdag was de groep van 90 leden in totaal compleet. Zij vertoefden in de bossen van Baarn. De Bevers en Welpen sliepen in een grote blokhut en de Scouts en Zeeverkenners in tenten op een groot veld. Het weekend stond volledig in het teken van Piraten. De groep heeft zich erg vermaakt met allerlei piraten spelletjes, kampvuur, levend stratego, speurtochten en andere grote bosspelen.

Ook werd er in dat weekend, op een speciale manier, overgevlogen van Scouts naar Zeeverkenners. Bovendien was het ook geweldig weer!! Iedereen ging met een tevreden gevoel naar huis. Ben je nieuwsgierig geworden, bekijk hier dan de foto's!

Scouting Abcoude is ook nog steeds op zoek naar nieuwe Bevers in de leeftijd van 5 en 6 jaar! Kom gerust een keer langs op zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 op clubgebouw Panderhorst, de Horn 8 in Baambrugge. Voor meer informatie mail; info@scoutingabcoude.nl of bevers@scoutingabcoude.nl