11 januari 2014

Boerenkoolfuif bij Scouting Abcoude

Zaterdag 11 januari jl. werd het jaar van de Pandergroep Scouting Abcoude weer geopend met de boerenkoolfuif. Elk jaar is een van de speltakken aan de beurt om een leuke activiteit te organiseren. Dit jaar waren de zeeverkenners aan de beurt. Met de hele groep, bevers, welpen, scouts, zeeverkenners, de stam en bestuur bezochten we het scheepvaartmuseum in Amsterdam. Een toepasselijke locatie dus van de organiserende speltak die ook nog eens een eigen speurtocht hadden gemaakt waarmee je door het hele museum heen kwam. Aan het einde van de middag vertrokken we weer met de bus naar Abcoude waar de groep werd getrakteerd op de aan deze dag naamgevende maaltijd: boerenkool !

Na de maaltijd barstte een kort durend feest los. Het was weer een gezellige en geslaagde dag!