24 mei 2014

Kaderweekend

Voor het eerst werd er voor Scouting Abcoude een kaderweekend georganiseerd. De insteek was om met alle leiding, bestuur en STAMleden samen een weekend weg te gaan om met elkaar actief, educatief maar vooral gezellig er op uit te gaan.

Zaterdagochtend werd het weekend geopend met een actief verhaalspel.'s Middags was er tijd voor 3 verschillende workshops; EHBO, "Werken in een team!" & pionieren. Na dit educatieve deel van het weekend was het tijd voor de BBQ, alle kaderleden werden zo nog eens extra bedankt voor hun inzet van het afgelopen seizoen! De avond werd afgesloten met een ren-je-rot quiz, Levend Stratego en een kampvuur. Zondagmorgen, de een wat brakker dan de ander, hebben we heerlijk met elkaar ontbeten. We sloten het weekend af met een zeskamp waarbij er fanatiek gestreden werd voor de winst. Het was een geslaagd weekend!

Bekijk de foto's in het fotoalbum!