29 mei 2015

Chinees gloepsweekend in Baaln 2015

Een Chinees Scoutingweekend

Afgelopen zaterdag 30 en zondag 31 mei was de hele Pandergroep van Scouting Abcoude te vinden in de Baarnse bossen. Om het jaar gaat de hele club op groepsweekend. En dit jaar was het voor de vijfde keer op rij!

Op vrijdagavond begon het weekend al voor alle leiding, STAMleden en bestuur. Zaterdagochtend sloten de jeugdleden bij hen aan. Door een spannend toneelstuk werd het weekend geopend. Het weekend stond geheel in het thema van China!

De twee jongste speltakken (groepen); bevers van 5 t/m 7 jaar en welpen van 7 t/m 11 jaar sliepen in een blokhut. En de oudste twee speltakken; Scouts 11 t/m 15 en Zeeverkenners 11 t/m 18+ sliepen in tenten.

Het programma bestond vooral uit typisch Chinese spelen zoals; Levend mikado, tafeltennis toernooi, Chinese hoedjes en vliegers maken, Chinees levend Stratego, kampvuur en het maken van een grote draak! Met de draak sloten we op ziondag het weekend af. Uiteraad aten we op zaterdag allemaal Chinees. Bent u nieuwsgierig geworden? Ga naar ons fotoalbum.