27 juni 2015

Installatie bij de Zeeverkenners

Op zaterdag 27 juni werd er bij de Zeeverkenners een installatie gehouden voor Amy, Bas, Eemke, Michaja en Sarah. Er werd verzameld om 12:00 op het Raadhuisplein in Abcoude waarna iedereen met de fiets naar de Jachthaven vertrok. Vanuit de jachthaven vertrok de sleep met alle leden en ouders naar het eiland 'Ahoy' waar de koffie en thee al klaar stond. Na de opening werd de installatie gehouden. De installatie bestond uit het nazeggen van de Zeeverkennerswet gevolgd door het uitreiken van alle insignes, das, dasring en fluitenkoord. Voor Eemke, Joanita en Tessa was er nog een verassing namens het bestuur. Frans reikte voor ieder een tas uit die zij kunnen meenemen naar de Wereld Jamboree in Japan. Na de installatie werd een een roeidemonstratie gegeven voor de ouders door middel van een wedstrijdje rond het eiland. Om 14:30 ging er een boot terug voor de ouders en vervolgden de zeeverkenners hun opkomst. Ze kunnen terug kijken op een geslaagde dag! Bekijk ook eens de foto's in het fotoalbum van de Zeeverkenners.